30 Eylül 2014 Salı

Sonbahar Dosyası & Bordo Ruj

Heeeeerkese merhabalar!

Mevsimlerden eeennn sevdiğim sonbahar geldi çattı, yağmurlar rüzgarlar alıp başını giderken biz de kat kat giyinmeye 'uuu hava soğukmuş nerde trençkotum,nerde botum' demeye başladık. 

Sonbaharın en sevdiğim yanı ise belli renklerle bütünleşmiş olması. Benim en sevdiğim renk bildiğiniz gibi mavi! Mavinin her tonu! Aslında dolabımda her renk vardır. Ama bir bordo bir hardal bir zümrüt yeşilini sonbaharda giymeye ve sokakta görmeye bayılıyorum.

Bugün de artık yavaş yavaş dolap askılarımızda yer almaya başlayan bordo rengi incelemek istedim. Bordo ruj dosyasını aaaçççç-tımmm!

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bordo ruj arayışım devam ediyor. Her türlü önerinize açığım, lütfen yorum olarak bırakın.

Bakalım güzel hatunlar güzel bordo rujlarını nasıl taşımış.






Kuşkusuz ki bordo rujun en çok yakıştığı beyaz tendir. Yalnız beyaz teninize damgaladığınız bordo rujunuzla asla abartılı bir allık uygulamayın! Doğal tonlar kafi. Yukardaki şeker kızımız tam kıvamında yapmış bu işi. 







Bordonun da tek bir tonu yok elbette. Kahve-çikolata rengine çalan tonlar da kadınsılığınızı vurgulamak için uygun olabilir. Tabiki ensede toplanmış saçlar cazibenize cazibe katmak için en önemli silahınız.






Bordo ruj sevdanızla ıslak dudak sevdanızı birleştiremeyeceğiniz de kim söyledi ? Hatta ombre dudaklar için en uygun ruj tonu bordodur. Dudaklarınızı kalemle çerçeveledikten sonra rujunuzu sürün ve dudaklarınızın ortasına bordo ya da şeffaf glossunuzu dokundurun. Artık hem bordonun vuruşundan hem de glossun verdiği dolgunluktan nasibini almış dudaklarınız var !









Kalın kaş modası kimilerine göre çok itici kimilerine göre de çok doğal. Benim ne yaparsam yapayım asla kalın kategorisine giremeyecek kaşlarım var, anne genlerinden yadigar, n'aparsın. Ama bana kalırsa kara kaş-kara gözlü hanım kızlarımızda bordo ruj daha çekici duruyor. Neden derseniz ' Zaten kaşıma gözüme uğraşmadım, bari bordo rujumu süreyim çıkayım dedim' edasına rahatça girebileceğiniz bir durum söz konusu. Dudağa sürdüğün renk bakışını ne etkiler yahu demeyin, yukardaki fotoğrafa tekrar bakın !






Esmer olabilirsiniz. Sizin de bordo ruj sürmeye hakkınız yok mu ? Elbette ki var ! Doğru tonu bulmak şartıyla. Beyaz tenliler nasıl 'canlı bordoları' tercih ediyorsa esmerler de 'soğuk tonlu bordoları' tercih etmeli. Mürdüme yaklaşan tonlar tam sizlik. Zaten yanık olan teninizi bomba bir bordoyla gölgelemek istemezsiniz değil mi ? Unutmayın bordo ruj değil, bir bütün olarak cazibeniz konuşsun.


Bordo ruj dosyası bööööyle uzar gider. Bu konuda sizin de yazmak istediğiniz birşeyler varsa lütfen yorum olarak bırakın. Dediğim gibi bordo ruj önerilerinize açığım,  varsa yazarsanız çok mutlu olurum.

Sonbahar dosyası sonbahar mevsimi boyunca ara ara devam edecek. Görmek istediğiniz konu var mı ?

Güzel kalın.

1 yorum:

  1. 1xbet korean - Best Sportsbook in Kenya - Legalbet
    1xbet is one of the best bookmakers in the world and with the best customer service it can be used 1xbet скачать in the best gambling online. You can find the

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için değerli, teşekkürler.